Upcoming Events

  • February 2020

  • Feb
    29
    4 hours, 15 minutes, 09:45 AM - 02:00 PM
    A life-changing spiritual breakthrough experience helping you to feel more heart centred, more peaceful, and let stress go.
    • $39.00 incl. GST
  • March 2020

  • Mar
    2
    2 hours, 15 minutes, 06:45 PM - 09:00 PM
    Go from the basics of being able to comfortably and confidently discuss crystals, to performing healing of yourself and others.
    • $39.00 incl. GST
  • Mar
    7
    3 hours, 06:30 PM - 09:30 PM
    Join Robert & Anita at Woodend Beach to soak up the energy of the sea, sand and forest with the first supermoon of 2020. Enjoy a fusion of powerful earth energy, sacred cacao, meditation and channeling, creating a connection to your higher consciousness and heightening your energy.
    • $49.00 incl. GST
  • Mar
    10
    2 hours, 08:00 PM - 10:00 PM
    Detox for your health, a no nonsense, BS free guide to detoxing.
    • $39.00 incl. GST
  • Mar
    11
    2 hours, 08:00 PM - 10:00 PM
    This online workshop series will blast you into the world of energy and intuition! Meet your spirit guides and begin a journey that will enhance your life, your energy, natural clairvoyant gifts and healing powers. Presented every Wednesday over 3 weeks.
    • $79.00 incl. GST
  • Mar
    16
    2 hours, 15 minutes, 06:45 PM - 09:00 PM
    Come and increase your skills with Chakra Balancing, Auric Field Cleansing and more!
    • $39.00 incl. GST
  • May 2020

  • May
    4
    2 hours, 15 minutes, 06:45 PM - 09:00 PM
    Everything you need to know to blast yourself into the world of energy and intuition! Meet your spirit guides and begin a journey that will enhance your life, your energy, natural clairvoyant gifts and healing powers. Every Monday over 3 weeks in Rangiora.
    • $99.00 incl. GST
  • May
    20
    2 hours, 06:45 PM - 08:45 PM
    To attend this course, you must have completed Intuition Development Levels 1 – 4. (Previously called Pendulum Workshops). Or, you are currently working as a healer/light worker or you have undertaken some level of prior courses. This is an advanced course.
    • $39.00 incl. GST
  • May
    26
    2 hours, 15 minutes, 06:45 PM - 09:00 PM
    A Q&A style panel to guide you to becoming a spiritual athlete!
    • Free
  • June 2020

  • Jun
    3
    2 hours, 15 minutes, 06:45 PM - 09:00 PM
    Open your telepathic channels to see
    • $39.00 incl. GST
  • Jun
    17
    2 hours, 06:45 PM - 08:45 PM
    CONSTRUCTION OF YOUR ETHERIC LIGHT BODY
    • $39.00 incl. GST